واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

الحوثی:آمریکا ملت یمن را برای رونق کارخانه‌های اسلحه سازی خود می کشد

رئیس کمیته عالی انقلاب یمن تصریح کرد، آمریکا با فروش اسلحه‌های خود به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و اجرای نقشه‌های رژیم صهیونیستی، عامل اصلی قتل عام ملت یمن است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 08
کد خبر: ۶۹۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن گفت که آمریکا فرزندان ملت یمن را برای رونق کارخانه‌های اسلحه سازی خود کشته است.

این مقام یمنی در صفحه کاربری خود در توییتر گفت: «آمریکا به منظور اجرای وعده‌های انتخاباتی در کاهش نرخ بیکاری و پرداخت بدهی‌ها و در ازای پول کشورهای عربی حوزه خلیج (فارس) و به منظور نقشه‌های اسرائیل، ملت یمن را کشت».

وی افزود: «مردمی که روزانه در تجاوزات آمریکا، عربستان سعودی، امارات و متحدانش کشته می‌شوند و با صدای انفجار بمب‌های آمریکایی و بوی گازها و بقایای پیکر قربانیان قتل عام‌ها بیدار می‌شوند با به راه انداختن یک کمپین و انتشار کلیپ‌ها و تصاویر کودکان، زنان و سالخوردگان شهید یمنی پاسخ می‌دهند و تاکید می‌کنند که آمریکا منشأ نگرانی نیست؛ بلکه منشأ عامل اصلی کشتار ملت یمن است.»

الحوثی در این توییت از هشتگ «#امریکا-مصدر-قتل-الشعب-الیمنی» (آمریکا منبع کشتار ملت یمن) استفاده کرده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار